fbpx

Reducere 60 % Pachet Nutritiv – Macadamia Nourishing Moisture Trio Foil Pack

60 % REDUCERE

Pachet Nutritiv - Macadamia Nourishing Moisture Trio Foil Pack: sampon (10ml), balsam par (10ml) si tratament nutritiv si hidratant (5ml)
Descrierea produsului:

Pachet Nutritiv – Macadamia Nourishing Moisture Trio Foil Pack: sampon (10ml), balsam par (10ml) si tratament nutritiv si hidratant (5ml): pachet Macadamia Nourishing Moisture, ideal pentru testarea produselor nutritive pentru par. Pachetul contine:

Sampon Nutritiv – Macadamia Professional Nourishing Moisture Shampoo (10ml): sampon cu o formula luxurianta de uleiuri nobile care hranesc si hidrateaza intens fibra capilara. Protejeaza parul si scalpul impotriva daunelor externe si a uscarii, curata si revitalizeaza, previne estomparea cromatica in urma tratamentelor de culoare si confera parului suplete, catifelare si un plus de vitalitate.

Balsam Nutritiv – Macadamia Professional Nourishing Moisture Conditioner (10ml): un balsam cu o formula luxurianta de uleiuri nobile care hranesc si hidrateaza intens fibra capilara. Protejeaza parul si scalpul impotriva daunelor externe si a uscarii, curata si revitalizeaza, previne estomparea cromatica in urma tratamentelor de culoare si confera parului catifelare, moliciune si un aspect natural.

Tratament Nutritiv si Hidratant – Macadamia Professional Nourishing Moisture Oil Treatment (5ml): ulei-tratament leave-in care datorita formulei luxuriante de uleiuri nobile, ce se absoarbe imediat, hraneste si hidrateaza intens fibra capilara, fara a incarca. Protejeaza parul impotriva daunelor externe, a incretirii si a uscarii, repara si consolideaza zonele afectate, imbunatateste netezimea firului si confera maxima stralucire, catifelare si un plus de vitalitate.

Tip par: Degradat, Rebel, Vopsit, Uscat.

Beneficiu: Hidratare, Stralucire, Nutritiv, Netezire, Revitalizare.

Important: promotie valabila in limita stocului disponibil!

OFERTE SIMILARE