fbpx

ABC-ul Psihopatului de Succes – Reducere

ABC-ul Psihopatului de Succes - Kevin Dutton informatii despre aceasta carte

Mai jos gasesti informatii interesante despre aceasta carte . Da click pe semnul + si vei vedea raspunsul la intrebarea care te intereseaza 

Aceasta carte nu se gaseste in format PDF 

Autorii acestei carti sunt :

  • Kevin Dutton , doctor si cercetator la Departamentul de Psihologie Experimentala la Universitatea Oxford
  • Andy McNab fost luptator in SAS si decorat cu cele mai inalte distinctii militare ale armatei Britanice

Kevin Dutton a mai publicat pana in prezent  carti de mare succes care au devenit bestseller si anume „Intelepciune Psihopatilor”, „Arta manipularii”, „Gandirea in Alb si Negru”

Ai mai jos un mic fragment :
„Am scris ca bebelusii sunt fermecatori, manipulatori, lipsiti de inima si interesati in intregime de propria persoana. La fel ca psihopatii lipsiti de scrupule. Si, asemenea lor, pastreaza contactul vizual fara sa clipeasca pentru perioade deranjant de lungi de timp – un bun indicator al dezinhibitiei sociale.
Am afirmat atunci ca a fi psihopat reprezinta starea noastra naturala. Asa ne nastem. In momentul cand venim pe lume, selectia naturala ne-a dotat deja cu cele necesare pentru misiunea plina de pericole care ne asteapta, inzestrandu-ne cu o trusa elementara de psihopatie, plina ochi cu toate trucurile din cartea sarlatanului cu centura neagra, necesare pentru a putea obtine ce ne dorim.
Ceea ce, desigur, se si intampla.
Nici nu-mi imaginam insa ca aceasta trusa e deschisa deja inca din uter!
Dar, pe masura ce imbatranim, lucrurile incep sa se schimbe. Cruzimea noastra se atenueaza, iar lipsa noastra psihopatologica de frica se diminueaza. Educatia, iubirea, pedeapsa si indoctrinarea le elimina din noi, astfel incat, in momentul in care devenim adulti si incepem sa ne asumam controlul asupra propriilor vieti, luand propriile decizii, in loc sa-i lasam pe ceilalti sa decida pentru noi, ne este ingrozitor de frica sa mai actionam astfel.
Inghetam in fata stralucirii consecintelor propriilor actiuni.
Suntem uluiti si confuzi in fata alegerii.
Suntem paralizati de libertatea pentru care am luptat atat de mult.”

Cartea se gaseste la librariile online din Romania , dar important este ca in pagina in care te afli acum vom urmari eventuale reduceri de pret ale acestei carti si le vom publica aici